17 Şubat 2017 Cuma

Recep İvedik 5 Sinemalarda

Recep İvedik 5 resmen şov yapıyor Şahan Gökbakar´ın yeni filmi ´Recep İvedik 5´ filmine ilgi çok büyük oldu. ´Recep İvedik 5´ filmine sinema salonlarında yer bulunamıyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımıyla ”Bir şey yapamıyoruz” diyerek duyurdu... Değerli seyircilerimiz, 100lerce yer bulamıyoruz mesajlarınıza gerçekten birşey yapamıyoruz çünkü zaten kapasite son raddesinde. Ricamız bir sonraki güne biletinizi almanız ve sabırlı olmanız. Bize göstermiş olduğunuz bu olağanüstü ilgi için çok teşekkürler. Ayrıca ilk gün izleyebilen binlerce seyircimizden gelen övgü dolu tebrik mesajlarına çok teşekkür ederiz. Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek ona yardım etmek ister. Şoför İsmet'in son görevini yerine getirmek üzere Nurullah'ı da yanına alarak yola çıkarlar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep genç sporculardan oluşan Milli Takımı yurt dışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlamıştır. Spor organizasyonuna katılacak ekibin başına gelen talihsiz olay sonucu işler karışırken Recep takımın kontrolünü eline alır. Kazanmaktan başka bir çaresi olmadığına inanan Recep; olayları kendi yöntemleriyle çözmek ister.

Snapchat Hisseleri Halka Açılıyor

Mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat'i oluşturan Snap adlı şirketin, New York borsasında ilk halka arz için hazırlandığı duyuruldu. Şirketin ABD Borsalar ve Menkul Kıymetler Komisyonuna (SEC) yaptığı resmi başvuru açıklamasında, hisselerinin New York borsasına bu sene içinde sunulmasının planlandığı bildirildi. 3 MİLYAR DOLAR AMAÇLANIYOR Açıklamada, şirketin söz konusu IPO'da yaklaşık 3 milyar dolar elde etmeyi amaçladığı bilgisine yer verildi. Snapchat uygulamasının 2011 ve 2012'de bin kişi tarafından kullanıldığının belirtildiği açıklamada, bu sayının geçen sene itibarıyla 158 milyona ulaştığı ve kullanıcıların Snapchat uygulamasıyla günde toplam 2,5 milyardan fazla mesaj yolladığı kaydedildi. YENİ BİR İŞ MODELİ GELİŞTİRİLDİ Açıklamada, firmanın geçmişinin kısa olduğu ancak yeni bir iş modeli geliştirdiği vurgulanırken, "Ancak, bu durum gelecekteki mali sonuçlarımızı değerlendirmemizi zorlaştırıyor ve başarılı olamama riskimizi artırıyor." ifadesine yer verildi. FİRMANIN PİYASA DEĞERİ 25 MİLYAR DOLAR OLMASI HEDEFLENİYOR Uzmanlar, Snapchat'in artan zararına işaret ederek, IPO sayesinde şirketin finansman kaynaklarını artırmayı amaçladığını vurgularken, IPO'dan 3 milyar dolar elde edilmesi durumunda firmanın piyasa değerinin 25 milyar dolar olmasının öngörüldüğünü ifade ediyor. SNAP FİRMASI 2015'TE ZARAR ETMİŞTİ Snap firması 2015'te 372,9 milyon dolar zarar ederken, bu miktar geçen yıl 514,6 milyon dolara yükselmişti. ABD'de en son IPO düzenleyen sosyal medya firması Twitter, New York borsasına ilk arz edildiği 7 Kasım 2013 günü 1,8 milyar dolar elde ederken, şirketin gün sonunda piyasa değeri yaklaşık 24 milyar dolar olmuştu.

Whatsapp Güvenlik İçin İki Aşamalı Doğrulama

WhatsApp, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni güvenlik özelliğini devreye soktu. Kullanıcıların
güvenliğini daha da arttırmak için iki aşamalı doğrulama sistemini yayınladı. Kullanıcılarına daha öncesinde uctan uca şifreleme sistemini sunan WhatsApp, kullanıcıların güvenliğini daha da arttırmak için iki aşamalı doğrulama sistemini yayınladı. Bu özellik sayesinde, sizin hesabınızla uygulamaya giriş yapmak isteyenlerin işi ciddi anlamda zorlaşıyor. 6 HANELİ KOD GİRİLECEK WhatsApp uygulamasını açıp Ayarlar/Hesap/İki Aşamalı Doğrulama/Aktif Et adımlarını takip ederek özelliği aktif hale getirebilirsiniz. Daha sonrasında ise sizden 6 haneli bir kod girmeniz istenecek. İstediğiniz kodu belirledikten sonra özelliği kulanabilirsiniz. Telefon değiştirdiğinizde veya WhatsApp'ı telefonunuza yeniden kurduğunuzda, WhatsApp sizden SMS onayının yanı sıra bu 6 haneli şifreyi de istiyor. Şifreyi unutursanız WhatsApp'ı 7 gün süreyle kullanamıyorsunuz. 7 günün sonunda ise tüm geçmiş yazışmalar silinerek SMS onayı ile uygulamaya erişebiliyorsunuz. E- MAİL ADRESİ BELİRTMEZSENİZ WHATSAPP 7 GÜN KULLANILAMIYOR Şifreyi unutma riskine karşı WhatsApp'ın e-mail alternatifi de bulunuyor. İki adımlı doğrulama özelliğini kullanmak istediğinizde uygulama size isteğe bağlı olarak e-mail adresi soruyor. Şifreyi unuttuğunuzda e-mail ile doğrulama yapabiliyorsunuz. Fakat e-mail adresi belirtmediyseniz WhatsApp 7 gün boyunca kullanılamıyor. Özellik kullanıcılara kademeli olarak dağıtıldığından "iki aşamalı doğrulama"yı uygulamada göremeyenler endişelenmesin. Çünkü özellik kısa sürede tüm kullanıcılara ulaştırılacak.

Samsung'un Yeni Exynos 9 Serisi İşlemcileri Duyuruldu

Samsung’un Exynos 9 serisi işlemcileri resmi olarak duyuruldu. Bu duyuruyla birlikte Samsung Galaxy S8’de bu seriye ait bir işlemcinin kullanılması bekleniyor. Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisini duyurmasıyla birlikte, Samsung Galaxy S8’in bu işlemciyi kullanacağı haberleri çıkmıştı. Bununla birlikte Samsung’un son yıllarda yaptığı gibi belirli pazarlarda Qualcomm işlemci kullanan, belirli pazarlarda ise Exynos işlemci kullanan Galaxy S8’leri piyasaya sürmesi bekleniyor. Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy Note 7’de Exynos 8890’ı kullanmıştı ve Galaxy S8’de kullanılacak işlemcinin Exynos 8895 olması bekleniyordu. Ancak bugün Samsung Exynos’un Twitter hesabından Exynos 9 serisi işlemcilerin yakın zamanda çıkış yapacağına dair bir paylaşım yapıldı. Bir görsel ile birlikte paylaşılan tweet’te “Sonraki Exynos için hazır olun.” ifadesine yer verildi. Yani bu demek oluyor ki, Samsung Galaxy S8’de bu işlemcileri görme ihtimalimiz çok yüksek. Exynos 9 serisi işlemcilerin Samsung’un 10 nanometre süreci kullanılarak üretilmesi bekleniyor. Bunun haricinde yeni işlemci serisi hakkında fazla bilgi olmamasına rağmen, işlemcilerin Mali-G71 grafik işlemcisi barındırabileceği söyleniyor. Bununla birlikte işlemcinin performansının Qualcomm Snapdragon 835 ile aynı ya da ondan daha iyi olması bekleniyor.

Yeni Pokemon Mobil Oyunu Geliyor: Splash! Magikarp

Mobil oyunlara bir yeni Pokemon oyunu daha dahil oluyor.
Geçtiğimiz yıla adeta damgasını vurarak ortalığı kasıp kavuran Pokemon Go çılgınlığı hızlı başlamış, bir anda patlama yapmış ve başladığı gibi bir anda da aniden dibi görmüştü.
Fakat Pokemon oyunlarının mobil cihazlar ile henüz işi bitmiş değil. "Splash! Magikarp" adlı yeni bir mobil oyun, Android ve iOS platformu için resmi olarak duyuruldu.
Bildiğiniz gibi Magikarp, Pokemonlar içinde en popüler olanlardan bir tanesi. Kendisi pek bir işe yaramasa da evrimleşmiş hali Gyarados, epey güçlü Pokemonlardan biri. İşte bu oyunun da merkezinde olacak Pokemon, oyunun adından da anlaşılacağı gibi Magikarp.
"Huzurlu bir kasabada, bir anda ortaya çıkan Magikarp şeklindeki iki çukurun" araştırılmasına ve çukurlara neden olan şeyin bulunmasına yönelik olan oyun hakkında henüz çok fazla detaylı şey mevcut değil. 
Oyun önümüzdeki aylarda Japonya'da çıkışını yapacak. Uluslararası olarak sunulur mu, işte orasını bilemiyoruz.

26 Nisan 2013 Cuma

Seslisay Sesli sohbet Sitesi

Sesli Sohbet sitelerin arasına 2 yıl önce giren seslisay.com sitemiz güncel yazıları ile sesli sohbet sevenlerine yeni bloglar sunmaktadır. Sesli chat imkanıda sunan seslisay.com sitemiz kameralı chat yaparak canlı birebir sohbet imkanıda bulunuyor.Sitemizi ücretsiz ziyeret edebilirsiniz ..